sslEr zijn wederom een aantal nieuwe verbeteringen op de website toegepast. De belangrijkste is dat we website nu geheel veilig is door het gebruik van SSL certificaten. De gebruiker merkt hier niets van, afgezien van het groene slotje in de adresbalk van de browser die aangeeft dat het gebruik van de site beveiligd is.

Door de beveiliging van de website is het helaas niet meer mogelijk om beelden van de buienradar te laten zien. Buienradar heeft zelf namelijk geen enkele vorm van beveiliging op de website waardoor het niet mogelijk is deze beelden op een veilige wijze op andere websites te laten zien. We zijn nog naar een alternatief aan het zoeken.

Verder zijn nog wat kleine wijzigingen en aanpassingen gedaan. Er zijn nog wat issues op de site (zoals de locatiekaart die niet goed functioneert) die op korte termijn zullen worden opgelost.